După opt în care a modelat multe generații de sportivi, Iulian Alexandru se desparte în această vară de Potaissa Turda.

A fost o despărțire amiabilă, în urma căreia, ușa va rămâne tot timpul deschisă pentru Iulian Alexandru.

Tehnicianul în vârstă de 49 de ani a vorbit despre depărțirea de Potaissa Turda.

„CUM AI AJUNS LA ACEASTĂ DECIZIE?

I.A.: Am povestit mai mult cu familia. A fost o perioadă lungă la Turda, iar după 8 ani am convenit ca anul acesta să stau lângă familie. Fiica mea începe școala și am vrut să fiu acasă în această perioadă.

 

ȚI-A FOST GREU SĂ PLECI DE LA TURDA?

I.A.: Este o decizie foarte grea pentru mine, pentru că m-am simțit foarte bine la Turda. Au fost 8 ani extrem de frumoși, iar acest lucru a făcut ca decizia să fie foarte grea.

 

TE VOM MAI VEDEA PE BANCA TEHNICA A POTAISSEI?

I.A.: Tot ce este posibil. Nu se știe niciodată. Întotdeauna mi-a plăcut să lucrez unde mă simt bine, iar la Turda m-am simțit foarte bine. Nu degeaba am petrecut atâția ani. Colectivul de la Turda, oamenii din club, sunt niște persoane cum rar mai întâlnești în ziua de azi.

 

TRANSMITE UN MESAJ

I.A.: În primul rând, jucătorilor, le doresc mult succes. Să aibă mare încredere în el și în noul antrenor. Să nu uite, că cel puțin un sezon, sunt campionii României. Colegilor le doresc cât mai multe succese în noul sezon. Conducătorilor le urez multă sănătate și putere să continue acest proiect. Celor de la echipa mare le doresc multă baftă, să revină pe poziții și să readucă medaliile naționale la Turda.

 

La final, și președintele AHC Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac a vorbit despre plecarea lui Iulian de la Turda:

„După o perioada de 8 ani în care a format generații de sportivi la Potaissa Turda, obținând rezultate remarcabile, care au culminat cu medalia națională de aur obținută anul acesta, este momentul să înțelegem decizia lui Iulică, de a-și dori să fie mai aproape de familie. Un antrenor cu care ne mândrim, parte din familia noastră sportivă de la Turda, un om plăcut, care din vasta sa experiență handbalistica a împărtășit cu generozitate tot ce a avut mai bun, în cadrul academiei noastre. Îi mulțumim pentru tot, îi transmitem cele mai bune gânduri, lui și familiei sale, iar Turda va fi mereu acasă pentru Iulian Alexandru!” – Flaviu SÂSÂEAC

 

Iulian Alexandru a antrenat echipele de juniori de la Potaissa Turda timp de opt sezoane, calificându-se în fiecare an la turneele finale, reușind să câștige multe medalii, anul acest fiind medaliat cu aur la juniori III.