Președintele clubului nostru, Flaviu Sâsâeac, a fost ales pentru un nou mandat în cadrul Consiliului de Administrație al FRH.

Este cel de-al treilea mandat consecutiv pe care Flaviu Sâsâeac îl obține în urma voturilor din lumea handbalului românesc.

„Alegerea pentru un al treilea mandat consecutiv în cadrul Consiliul de Administrație al FRH este un aspect care mă onorează în mod deosebit, și vine ca o recunoaștere firească a reușitei proiectului handbalistic conceput și dezvoltat de comunitatea municipiului Turda din care fac parte, coroborat cu munca depusă în precedentele mandate de membru CA al FRH. Consider că meritul alegerii pentru acest nou mandat nu este unul individual, ci este al întregii mele echipe de colegi din cadrul AHC Potaissa Turda, cu care reușim să performăm de atâția ani, la cel mai înalt nivel prin cele 13 echipe din cadrul clubului care reprezintă Turda, atât la handbal masculin, cât și la feminin, de la baby-handbal până la Liga Zimbrilor, atât pe plan intern, cât și internațional. Mulțumesc pe aceasta cale colectivului Potaissa Turda și tuturor celor care m-au investit prin votul lor cu încrederea și responsabilitatea unui nou mandat, cu promisiunea de a da în continuare tot ce e mai bun pentru handbalul românesc.” – Flaviu Sâsâeac