Președintele clubului nostru, Flaviu Sâsâeac, se află pe lista de arbitrii ai Curții de Arbitraj a EHF in urma propunerii Federatiei Romane de Handbal validata de forul continental.

Curtea de Arbitraj a fost creată și recunoscută de catre Federatia Europeana de Handbal ca o alternativă la procesele civile în care sunt implicate cazuri din handbalul european.

„Ma onoreaza faptul ca Federatia Romana de Handbal m-a propus pentru functia de membru al Curtii de Arbitraj a Federatiei Europene de Handbal. Este o provocare noua, care implica responsabilitate in regim de independenta si echidistanta. Consider ca alternativa solutionarii litigiilor sportive prin intermediul arbitrajului este mereu binevenita, din toate punctele de vedere, in comparatie cu calea mai anevoioasa a proceselor civile.

Prin intermediul Curtii Europene de Arbitraj a Federatiei Europene de Handbal se ofera o modalitate independentă, profesionistă, flexibilă și eficientă de a rezolva disputele tuturor părților interesate de handbal.” – Flaviu SÂSÂEAC