Denis Vereș, jucătorul turdean format la centrul de copii și juniori al AHC Potaissa Turda, este unul dintre cei doi jucători români convocați de EHF pentru o acțiune unică și specială a Federației Europene de Handbal, ce va avea loc în Slovacia în luna ianuarie a anului viitor.

Este o șansă imensă pentru tânărul jucător, având în vedere că din toată Europa au fost selecționați doar 34 de jucători.

Jucătorul turdean va participa la „Respect your talent camp” unde va avea șansa să intâlnească și să lucreze cu unii dintre cei mai mari jucători de handbal din lume, ambasadori ai EHF.

Denis Vereș a obținut această șansă ca urmare a evoluției foarte bune de la Campionatul European Under-19 din Letonia, unde și-a câștigat locul  în echipa ideală a competiției.

El va participa la cursuri de: dual career (îmbinarea vieții sportive cu activitatea educațională), pregătire mentală, relații cu presa, folosirea social-media, antidoping și legile sportului.

Acțiunea va avea loc între 20 și 22 ianuarie 2022, la Bratislava, cu ocazia desfășurării Campionatului European de Handbal Masculin ediția 2022 și dă ocazia tinerelor talente selectate de EHF pentru această acțiune de perfecționare multilaterală off-court, de a putea viziona inclusiv mai multe partide din cadrul competiției continentale.

Denis Vereș este un jucător produs 100% al centrului de copii și juniori de la Turda și, la doar 17 ani, este unul dintre jucătorii de bază ai clubului nostru inclusiv în meciurile de la nivelul Ligii Zimbrilor.

Mult succes, Denis!