Pentru AHC Potaissa Turda urmează două partide care pot asigura clubului nostru medalia de argint în Liga Zimbrilor, ediția 2020-2021.

Partidele cu AHC Dobrogea Sud (sâmbătă, ora 11:00) și cu CS Minaur Baia Mare (marți, ora 15:50), se vor juca în sala „Rapid” din București, ambele fiind transmise în direct pe TVR.

AHC Potaissa Turda are două puncte avans în clasament față de AHC Dobrogea Sud, dar și un meci mai mult disputat, echipa noastră urmând „să stea” în etapa ce se va juca luni.

Înainte deplasării la București, Horațiu Gal și Cristi Ghiță au declarat:

„Ne așteaptă un meci greu, un meci ca o finală. S-au acumulat și oboseala și accidentările. Din păcate, Marius Szoke este indisponibil. Noi suntem hotărâți să mergem la București să câștigăm meciurile și să aducem medalia de argint. Ne pare foarte rău că nu suntem însoțiți de suporterii noștri, dar promitem că, după victorie, la primul pe care o să îl avem acasă cu suporteri în tribună, vom sărbători împreună. Peste două săptămâni avem și Cupa României, o competiție care se joacă în 7-8 zile. Noi încercăm să jucăm finala și, dacă se poate, să aducem trofeul la Turda.” – Horațiu Gal

„Ne așteaptă două meciuri foarte importante, cu Constanța și Baia Mare, din care vrem să scoatem maximum, pentru că vrem să fructificăm această perioadă. Am muncit un an de zile și vrem locul doi și o să dăm tot ce avem mai bun pentru a obține medaliile de argint. Eu sunt mult mai bine după accidentare și sper ca la ora meciului să fiu la 100%.” – Cristi Ghiță