Marius Szoke a semnat prelungirea contractului cu Potaissa Turda, acest urmând să evolueze pentru echipa turdeană și în următorii doi ani.

Marius Szoke a mai evoluat în cariera sa pentru CSA Steaua București și HC Odorhei, înainte să ajungă la Turda în iarna anului 2018.

„Mă bucur că voi continua la Turda și îmi doresc ca împreuna cu acest grup frumos să reușim cât mai multe rezultate frumoase. Am arătat că avem valoare și sunt sigur că prin muncă, o să reușim să depășim performanțele din anii precedenți. Sperăm ca lucrurile să revină la normal și să ne bucurăm de cât mai multe reușite alături de suporterii care sunt mereu alături de noi.” a declarat Marius Szoke.

„Ne bucură mult alegerea lui Marius, de a-și continua cariera la Turda, dorind să participe la împlinirea unor obiective și mai îndrăznețe decât pana acum! E un jucător și un om foarte valoros și sunt convins că împreună cu echipa va reuși tot ce și-a propus! Din punctul nostru de vedere, este cel mai valoros centru pe care îl are România la acest moment și ne onorează prezența lui în familia Potaissa!” a declarat președintele clubului turdean, Flaviu Sâsâeac.