Sebastian Bodea și Darius Rusu au debutat ieri la seniori, în partida din liga secundă dintre AHC Potaissa II Turda și ACS Szejke Odorheiu Secuiesc.

 
Președintele Flaviu Sâsâeac a vorbit pe site-ul clublui despre debutul celor doi.

Ca și până acum, în strânsă legătură cu felul în care gândim proiectul nostru, încercăm să fim o rampă de lansare pentru cei care se remarcă din pepiniera noastră.Ne bucură, că la vârsta de 16 ani proaspăt împliniți, Rusu și Bodea și-au făcut debutul la seniori. Tinerele talente au șansa să facă performanță acasă. Lucrul acesta s-a întâmplat mereu în clubul nostru, unde au debutat, rând pe rând, jucători care au ajuns să fie titulari în echipa națională.

Avem reprezentanți la loturile naționale la toate categoriile de vârstă, de la cei mai mici, până la seniori. Aceștia au contribuit cu rezultatele excelente ale echipelor naționale, și aici putem include partida cu Muntenegru, și suntem convinși că pe viitor mai mulți turdeni vor face parte din lotul național de seniori.

Ne încurajează și ne motivează să creștem an de an, noi și noi generații de sportivi turdeni, unii dintre ei ajungând să joace la cel mai înalt nivel. Nu doar naționala profită, ci și echipa de seniori de la Turda, unde are cine să vină din urmă, jucători turdeni, care vin cu un alt aplomb sufletesc pe teren și motivația este mult mai mare, motivație care ne ajută să obținem rezultatele din ultimii 10 ani.

Mult succes, Darius Rusu!! Mult succes, Sebastian Bodea!! Vă așteptăm, în cel mai scurt timp, și la echipa din Liga Națională.” a declarat președintele AHC Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac.