Jucătorii noștri continuă pregătirea fizică respectând măsurile ce se impun în această perioadă. Este o perioadă pentru sportivi, în care accentul se pune mai mult pe pregătirea fizică, și mai puțin pe jocul cu mingea.

Radu Lazăr și Gică Cîntec au vorbit despre modul în care decurge această perioadă.

RADU LAZĂR:

„Pregătirea este destul de grea, mai ales că a trecut atâta timp în care fiecare ne-am antrenat pe unde am apucat. Eu vin și după o pauză de șapte luni, dar cu toții tragem din greu și așteptăm ziua în care vom fi iar în teren, alături de suporteri, după această lungă pauză!

Se zice că, cu cât este mai greu la antrenament, cu atât mai ușor îți va fi în meci! Ne antrenăm din greu, dar totul decurge perfect. Suntem foarte conștienți că pregătirea pe care o facem acum, ne va ajuta pentru restul sezonului și de aceea tratăm fiecare antrenament foarte serios și la intensitate maximă!”

GICĂ CÎNTEC:

„Venim după o pauză foarte lungă, chiar dacă ne-am antrenat individual. Era greu și dacă erau condiții normale de antrenament. Tragem tare, când simțim că nu mai putem, mai putem puțin. Abia așteptăm să înceapă meciurile, să aibă și publicul acces, să revină totul la normal.

Totul decurge bine, chiar dacă după ani și ani în care am făcut pregătirea într-un anumit mod, acum trebuie să respectăm și alte reguli. Mergem înainte, tragem tare și așteptăm momentul în care vom auzi, din nou, vuietul sălii.”