George Șelaru este, începând din această vară, jucătorul Potaissei Turda. Portarul în vârstă de 33 de ani, a semnat un contract valabil două sezoane cu formația noastră.

Ultima dată, Șelaru a evoluat pentru AHC Dunărea Călărași. De-a lungul timpului, a mai evoluat pentru echipe precum: CSM Medgidia, HCM Constanța, Energia Pandurii Târgu Jiu sau CSU Suceava.

George Șelaru a acordat site-ului nostru un scurt interviu după ce a semnat cu AHC Potaissa Turda:

Ai semnat pe o perioadă de doi ani cu AHC Potaissa Turda. Ce te-a convins să semnezi cu formația noastră?

Faptul că echipa se află pe podium an de an, face din AHC Potaissa Turda o echipă la care mulți jucători își doresc să evolueze.

Eu m-am aflat printre ei și faptul că antrenorul echipei a dorit ca eu să fac parte din lot, nu a putut decât să mă bucure, așa că, pentru mine, a fost ușor să iau aceasta decizie.

Care crezi că sunt punctele forte ale AHC Potaissa Turda?

Din punctul meu de vedere, faptul că niciodată nu a schimbat mulți jucători în pauzele competiționale, se bazează pe același nucleu de foarte mulți ani, continuitatea la nivelul băncii tehnice și faptul că promovează tineri jucători de la echipa a doua.

De-a lungul anilor, ai reușit niște meciuri senzaționale împotriva Turzii.  Ce îți propui acum, că vei fi „de partea noastră”?

Da, într-adevăr, am fost inspirat în multe din meciurile în care eram adversar, dar acum că voi juca pentru AHC Potaissa Turda, alături de Irimuș, trebuie să formam un cuplu de portari de care adversarii să se teamă.

Cum ți se pare atmosfera din sala „Gheorghe Barițiu”?

Atmosfera, tot timpul, a fost apăsătoare pentru mine ca adversar. Dar, acum că toți acei oameni mă vor susține, sunt nerăbdător să simt energia pe care ei o emană meci de meci.

Transmite un mesaj suporterilor turdeni.

Abia aștept să debutez în tricoul Potaissei și sper să avem fanii aproape cât mai rapid.