Formația noastră a câștigat astăzi duelul cu CS HC Buzău 2012, scor 32-25, rezultat care urcă formația noastră pe primul loc al clasamentului, cel puțin până mâine.

Jucătorii noștri au reușit o primă repriză foarte bună și erau în avantaj la pauză (16-11). Diferența a fost creată atât de intervențiile lui Irimuș (11 intervenții în total), dar și de jocul foarte bun în atac.

Repriza a doua a fost una liniștită, „magnificii” conservând rezultatul. De altfel, Horațiu Gal a folosit toți jucătorii trecuți pe foaie.

După această victorie, formația noastră a acumulat 22 de puncte și se află pe primul loc al clasamentului, cel puțin până la partida dintre Dinamo București și Minaur Baia Mare.

Horațiu Gal, antrenor AHC Potaissa Turda: „Sunt mulțumit de jucători, mai ales că am putut să rulăm tot lotul. Sunt mulțumit și de jucătorii tineri care au intrat pe parcurs. Am luat cele trei puncte care ne interesau foarte mult, pentru a ne consolida locul doi. E important că nu avem jucători accidentați, ca să putem merge în Letonia în formula completă.”

În link-ul următor puteți urmări declarațiile întregi ale lui Horațiu Gal, Eliodor Voica, Teodor Pințoiu și Andrei Grasu: https://www.youtube.com/watch?v=PnhBKCBcrSs

AHC POTAISSA TURDA – CS HC BUZĂU 32-25 (16-11)

AHC POTAISSA TURDA: Șandru (6), Thalmaier (4), Pavel (4), Ghiță (3), Talas (2), Iancu (2), Terzic (2), Rohozneanu (2), Ghivil (2), Pințoiu (2), Pop (2), Szoke (1)