Meciul cu CSA Steaua București a fost unul cu adevărat special pentru clubul nostru.

Pe lângă prestația excepțională a lui Ionuț Irimuș, care a făcut un meci senzațional, în special la aruncările de departajare, unde a apărat toate cele patru aruncări ale steliștilor, mai avem și alte motive de bucurie.

Revenirea accidentaților, Nenad Savic și Marius Szoke, cei care au evoluat mai multe minute pe parcursul partidei de ieri. Nenad a revenit după o absență de cinci luni, absență cauzată de o intervenție chirurgicală la umăr. Marius Szoke a fost ghinionistul Turzii în acest sezon; Marius a revenit în partida din campionat cu Steaua, însă s-a accidentat pe parcursul primei reprize. Acum, s-a întors pe teren, și a reușit să transforme o aruncare de departajare.

Debutul lui Mihai Rohozneanu a fost unul excelent, jucătorul care a semnat săptămâna trecută cu Potaissa fiind unul dintre cei mai buni handbaliști ai echipei noastre în partida de ieri.

Nu trebuie trecut cu vedere nici curajul și calmul lui Alexandru Ghivil, care la 18 ani a transformat o aruncare de la 7m, fiind unul dintre cei doi marcatori ai Potaissei de la 7m.

La finalul partidei, președintele clubului nostru, Flaviu Sâsâeac, a declarat: „A fost un meci pe care l-am controlat 57 de minute, iar la sfârșit era să îl pierdem. E bine că am ajuns la aruncările de departajare, care au făcut dreptate. E doar un pas, ne-am calificat mai departe, dar acest lucru nu înseamnă nimic. În Cupa României contează echipa care ridică trofeul. E prima dată când putem să ne luptăm pe mai multe fronturi și sperăm la un parcurs cât mai lung.

Cred că le-am creat o bucurie mare suporterilor noștri. Le dedicăm lor această calificare și îi așteptăm în număr cât mai mare la partida de vineri, contra Buzăului.”

Vă așteptăm vineri, începând cu ora 18:00, în sala „Gheorghe Barițiu”, la partida cu CS HC Buzău 2012.