La cinci luni după o operație complicată suferită la umăr, căpitanul echipei noastre va reveni pe teren în meciul cu Steaua București.

Nenad Savic a vorbit pentru site-ul clubului despre modul în care a decurs recuperarea, dar și despre perioada următoare.

„Mă simt foarte bine, am lucrat foarte mult în perioada de recuperare. Sper să fie totul cum îmi doresc eu și abia aștept să înceapă meciurile. Îmi e foarte dor să îi ajut pe băieți. E foarte greu de pe margine, să stai în tribună să te uiți la meci și să vezi că băieții au nevoie de ajutor, de schimbări, de puțin timp de respiro.”

„Au fost cinci luni extrem de dificile, cam o lună și jumătate nu am putut să îmi mișc deloc brațul. Apoi, am început recuperarea și am început să mă mișc mai bine.

Cu siguranță, o să îl vedeți pe același Nenad Savic, eu voi da maximum pe teren și vedem ce va fi. Nu pot să garantez 100% de braț, dar de mine pot garanta că voi da 100%.” a continuat Nenad

Nenad Savic a avut și un mesaj pentru fanii turdeni: „Îmi e dor maxim și de publicul turdean. Îi așteptăm în număr cât mai mare la sală, avem nevoie de ei, anul acesta vrem să facem un pas mai sus și sper să reușim împreună.”

AHC Potaissa Turda va evolua duminică, de la ora 15:30 contra celor de la CSA Steaua București, în Cupa României FAN Curier. Partida va avea loc la Chiajna și va fi transmisă în direct pe TVR HD.