Formația noastră a câștigat astăzi, duelul cu CS Minaur Baia Mare, scor 36-27, rezultat care a permis Turzii să urce pe locul doi al clasamentului.

Cele două echipe și-au împărțit momentele bune în prima repriză, ambele echipe fiind la conducere pe tabela de marcaj. Echilibrul din prima parte s-a văzut în rezultatul pauzei, 14-14.

În partea a doua a meciului, jocul exact în apărare, evoluția excelentă a jucătorilor din atac și paradele lui Irimuș, au permis formației noastre să se distanțeze constant pe tabelă.

AHC Potaissa Turda a câștigat, scor 36-27 și a acumulat 19 puncte, având șase victorii, un rezultate de egalitate și o înfrângere.

Horațiu Gal, antrenor AHC Potaissa Turda: „Este un adevărat derby cu Baia Mare, întotdeauna au fost meciuri frumoase. Noi am venit aici fără trei jucători de bază (Thalmaier, Szoke și Savic), iar parcursul Minaurului era perfect până acum, cu un singur rezultat de egalitate. A și fost o sală arhiplină, care i-a susținut din primul, până în ultimul minut. Vreau să îmi felicit jucătorii pentru că au respectat ce am făcut la antrenamente și că nu s-au pierdut când s-a pus presiune mare pe ei. Noi am gestionat mai bine momentele importante.”

CS MINAUR BAIA MARE – AHC POTAISSA TURDA 27-36 (14-14)

Pentru formația noastră au marcat: Terzic (10), Ghiță (5), Pavel (5), Cîntec (4), Pop (3), Șandru (2), Ghivil (2), Talas (2), Pințoiu (1), Totoi (1), Szopka (1).

Sursă foto: Paul Ursachi