Formația noastră a remizat în această seară, scor 26-26, pe terenul celor de la CSM Bacău. Meciul a contat pentru etapa a VI-a, din Liga Zimbrilor.

AHC Potaissa Turda a început mai bine meciul, după 10 minute fiind în avantaj (2-4). Problemele la tabela de marcaj au întrerupt partida pentru câteva minute, iar la reluare, gazdele au reușit să restabilească egalitatea. La pauză, CSM Bacău avea un gol avantaj, 14-13.

În partea a doua, formația noastră a reușit să treacă în avantaj (18-19, min 42), însă gazdele au revenit rapid. Cu 60 de secunde înainte de final, CSM Bacău avea două goluri avans. Șandru a înscris pentru 26-25, iar Irimuș a avut o intervenție superbă pe atacul gazdelor.

Răzvan Pavel a egalat cu șase secunde înainte de final, iar la ultimul atac al meciului, Serhel a lovit bara.

Potaissa Turda aduce un punct de la Bacău și așteaptă confruntarea cu CSA Steaua București (sâmbătă, 12 octombrie, ora 15:45).

Horațiu Gal: „Se poate spune că noi am câștigat un punct, la modul în care a decurs jocul. Știam că va fi un meci greu, Bacăul a făcut doar jocuri bune până acum și poziția lor în clasament atestă acest lucru. Noi suferim foarte mult prin lipsa celor trei accidentați, mai ales a conducătorului de joc. Există puțină brambureală în jocul nostru și trebuie să eliminăm acele clipe.”

CSM Bacău – AHC Potaissa Turda 26-26 (14-13)

Pentru formația noastră au marcat: : Șandru (5), Thalmaier (5), Pavel (4), Ghiță (4), Iancu (3), Terzic (2), Lazăr (1), Cîntec (1), Pop (1).