Formația noastră a suferit astăzi prima înfrângere din acest sezon, 21-30, pe terenul echipei AHC Dunărea Călărași.

Potaissa Turda nu s-a putut baza pe trei jucători de bază (Szoke, Talas și Savic), iar gazdele au început mai bine jocul și ajutați de o poartă în zi mare, au reușit să se distanțeze pe tabelă. Până la pauză, diferența a crescut la opt goluri (18-10).

Pe parcursul primei reprize s-a accidentat și Dragoș Iancu, iar formația noastră mai avea un singur pivot la 100% fizic.

Diferența s-a menținut în jurul a opt sau nouă goluri și în partea secundă, AHC Dunărea Călărași impunându-se la final, scor 21-30.

Duminica viitoare, de la ora 18:00. Formația noastră va primi vizita formației CSM Reșița.

Flaviu Sâsâeac, președinte AHC Potaissa Turda: „Astăzi a fost o zi în care după trei meciuri foarte bune, ale nucleului de bază de jucători, cei care au reușit să ajungă sănătoși la acest meci au clacat, simultan, din punct de vedere psihic.

Nu știu dacă deznodământul meciului era la fel sau dacă se schimba ceva, în cazul în care erau apți Szoke și Talas. Nu s-a decis clasamentul final nici după trei victorii cu echipe de cupe europene și nu se va decide nici după acest meci. E doar o partidă dintr-un total de 26, iar de acolo urmează alte meciuri.

Trebuie să păstrăm grupul unit, atmosfera proastă de după acest meci trebuie uitată cât mai repede și trebuie să ne reconstruim moralul. Trebuie să îl reconstituim împreună, fiecare element din acest grup, începând cu primul antrenament și până la meciul cu Reșița.

Trebuie să ne reabilităm față de proprii suporteri care au suferit alături de noi, pe parcursul acestui meci, pe care eu îl consider un accident. Un accident care trebuie uitat cât mai repede și înlocuit cu victorii importante.”