Președintele clubului HC Montpellier, Lévy Rémy, se află într-o vizită de două săptămâni în România. Prima localitate vizitată în țara noastră a fost Turda.

Lévy Rémy este președintele celui mai titrat club din Franța, HC Montpellier, club care în anul 2018 a câștigat trofeul Velux Champions League, precum și decanul Baroului de Avocați Montpellier. De asemenea, Lévy Rémy este vicepreședintele ligii profesioniste de handbal.

Alături de Lévy Rémy, a fost prezentă și partenera de viață a domniei sale, Cerasela Cojocariu, care se află în relație deosebite cu clubul nostru, încă de pe vremea când activa în cadrul Federației Române de Handbal.

Lévy Rémy și Cerasela Cojocariu au fost întâmpinați la Primăria Municipiului Turda de către primarul Cristian Octavian Matei, împreună cu președintele AHC Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac și antrenorul echipei turdene, Horațiu Gal, alături de care au discutat despre crearea unui parteneriat între clubul nostru și HC Montpellier, atât la nivel de seniori, cât și la nivelul academiilor, precum și despre importanța susținerii sportului într-o comunitate.

De asemenea, cele două părți au stabilit ca meciul inaugural al noii săli polivalente de la Turda să se dispute între AHC Potaissa Turda și HC Montpellier.